International Pitch Battle – 11 ноември 2022 год.

Posted on: 17.11.2022

Уште еден голем успех во семејството на Џуниор Ачивмент Македонија!

Нашите InnoPazio (ученичка компанија од гиманзија Раде Јовчевски Корчагин) и нивната наставничка  Татјана Голчева, се најдоа помеѓу првите  пет финалисти на виртуелниот натпревар International Pitch Battle, организиран од Џуниор Ачивмент Литванија.