Џуниор Ачивмент Македонија оваа учебна година 2019/2020 сака да ја препознае и награди работата на сите оние кои сте вклучени во програмата за ученички компании и да го прогласиме вашето училиште за најдобро во областа на претприемничко образование. За таа цел објавуваме конкурс за избор на најпретприемничко средно училиште на годината 2020. Пополнетата апликација треба да се испрати […]