Оваа година, сите ученички комании кои се натпреваруваат на Европскиот натпревар за ученички компании имаат можност покрај бројните награди од партнерите да се натпреварауваат и за т.н. Public Choice Award –  награда кој аму се врачува на тимот кој кој ќе освои најмогу гласови од публиката во периодот од 29ти јуни до 13ти јули 2021. […]