За време на Кампот на иновации, кој се одржа на 4 и 5 април во СОУ Љупчо Сантов во Кочани, 40 ученици и голем број наставници и членови на менаџментот на училиштето имаа можност да слушнат за активностите и целите на регионалниот проект „Панда лабс џуниор за праведна транзиција“. Тимот на Џуниор Ачивмент Македонија, преку […]