Победник на националниот натпревар на ученички компании за учебната 2021/2022 година организиран од Џуниор Ачивмент Македонија е  ”Beauty & health – Elladont“ од средното училиште ОСУ „Ацо Рускоски“ од Берово. Компанијата се занимава со производство и продажба на паста за заби Elladont, која е еколошка и изработена од природни и здрави состојки, од природни билки […]