Промоција на проектот „Панда лабс џуниор за праведна транзиција“ на Кампот на иновации во Прилеп

Posted on: 11.03.2022

За време на Кампот на иновации кој се одржа на 9 и 10 март 2022 година, тимот на Џуниор Ачивмент Македонија го претстави проектот „Панда лабс џуниор за праведна транзиција“ пред наставниците и менаџментот на средното училиште Кузман Јосифоски-Питу во Прилеп.