Njoftimi për uebinar: PUNA DHE TRAJNIMI PRAKTIK SI SFIDË NË MËSIMIN SIPËRMARRËS – 15 prill 2021

Posted on: 16.04.2021

Shënojeni 15 prillin në kalendarët tuaj! 

Junior Achievement Maqedoni në kuadër të projektit “Mbështetja e edukimit sipërmarrës në Evropë dhe Euroazi” organizon një uebinar me temë: PUNA DHE TRAJNIMI PRAKTIK SI SFIDË NË MËSIMIN SIPËRMARRËS. 

 Uebinari do të jetë i hapur për vizitë dhe më pas do të publikohet në kanalin tonë në YouTube. 

Do të ishim më shumë se të lumtur nëse bashkoheni me ne!