Coffee Talk со членовите на Џуниор Ачивмент Македонија Алумни – 25.03.2023

Posted on: 28.03.2023

Џуниор Ачивмент Македонија Алумни организираа Coffee Talk со членовите на алумни клубот.

Настани од овој тип се одлична шанса за членовите на алумни клубот подобро да се запознаат, да разговараат на различни теми, да разменат искуства и совети, а за уште подобра забава и опуштање се играа и друштвени игри.