Натпревар во рамки на едукативната програма на „Панда лабс џуниор за праведна транзиција“- 09-10 март 2023

Posted on: 11.03.2023

Џуниор Ачивмент Македонија на 09-10 март 2023, организираше натпревар во рамки на едукативната програма на „Панда лабс џуниор за праведна транзиција“. Група студенти работеа на креирање иновативни зелени бизнис идеи за заштита на животната средина, кои ги презентираа пред жири комисија.

Заеднички го поддржуваме одржливиот развој и циркуларната економија, кон праведна транзиција на земјата!