Активности во рамки на едукативната програма за студенти во проектот „Панда лабс џуниор за праведна транзиција”

Posted on: 02.03.2023

Продолжуваат активностите во рамки на програмата за студенти во проектот „Панда лабс џуниор за праведна транзиција“, каде што разговаравме на различни теми за одржлив развој, климатските промени, циркуларна економија како и зелените бизниси.