Обука за наставници – 30-31 јануари 2023

Posted on: 01.02.2023

Почетокот на новото полугодие означува и почеток на нови активности!

Група наставници од 15 средни училишта беа дел од обука за Раководење на проектен циклус од 30 до 31 јануари, во Скопје.

Успешно беше спроведена обука за наставници која ќе им помогне во понатамошното имплементирање на програмите на Џуниор Ачивмент.