Регионална конференција во Софија – Панда лабс џуниор за праведна транзиција

Posted on: 07.12.2022

Џуниор Ачивмент Македонија, во придружба на ученици и наставници вклучени во Панда лабс џуниор за праведна транзиција и заедно со над 50 учесници од Србија, Црна Гора и Бугарија, учествуваа на Регионалната конференција во Софија. Вмрежување на младите, размена на знаења и искуства за климатските промени, праведната транзиција и зеленото претприемништво.