Меморандум за соработка со општина Струмица – 28 ноември 2022 год.

Posted on: 28.11.2022

Џуниор Ачивмент Македонија и општина Струмица отпочнаа заедничката соработка, која беше официјализирана со потпишувањето на Меморандум за соработка на 28.11.2022. Со овој меморандум се отвараат можности за заеднички иницијативи и соработки кои ќе влијаат за подобро и иновативно учење за младите во општина Струмица.