Обука за обучувачи во Софија, Бугарија 13-15 март 2022

Posted on: 18.03.2022

Тимот на Џуниор Ачивмент Македонија, во рамки на проектот „Панда лабс џуниор за праведна транзиција“, учествуваше на обуката за обучувачи во Софија, Бугарија. Голема благодарност до нашите домаќини ЏА Бугарија и WWF Бугарија, како и останатите партнери во проектот, WWF Адриа Србија и Еко тим од Црна Гора.