Размена на знаења со Алумни клубот на Џуниор Ачивмент Албанија 10-12.12.2021

Posted on: 16.12.2021

Изминатиов викенд од 10-12 декември, нашите алумни имаа можност да вмрежување и размена на знаења и искуства со алумните од Џуниор Ачивмент Албанија, во Тирана.  

Целта на работилницата за размена е да се сподели знаење и искуство за градење тим, дискусии, сесии на работилници кои ќе доведат до зајакнување на мрежата на алумни на Џуниор Ачивмент Македонија.