Камп на иновации СОУ “Ѓорче Петров”- Крива Паланка 25-26.11.2021

Posted on: 29.11.2021

Третиот училиштен Камп на иновации се оддржа во СОУ „Ѓорче Петров“ – Крива Паланка на 25-26 ноември 2021.  

40 ученици од прва до четврта година  со помош на волонтери од локалната бизнис заедница  понудија интересни решенија на зададениот предизвик.  

Првото место го освои тимот број 3 „Е.Ш.А. Компани“  во состав:  

 • Меланија Мишевска 
 • Марија Илиевска 
 • Михаил Павловски 
 • Нела Ристовска 
 • Софија Стојковска 
 • Евгенија Ѓоргиевска 
 • Маја Тасевска 
 • Христијан Давидовски 

Второто им припадна на тимот број 2 „ Solar Aspect “  во состав:  

 • Андреј Станковски 
 • Ева Беќарова 
 • Давид Мемедовски 
 • Стефан Додевски 
 • Ивана Димитриевска 
 • Ана Стојановска 
 • Ивона Ангеловска 
 • Андреј Ваневски 

Третото место им припадна на тим број 4 „ SOL-GLASS COMPANY “  во состав:  

 • Теона Величковска 
 • Филип Милковски 
 • Ана Георгиевска  
 • Марија Стефановска 
 • Натали Митровска  
 • Анастасија Маџовска  
 • Горана Симонова  
 • Сара Ѓоргиевска 

Им честитаме на сите победници!!!