ПОДДРЖЕТЕ ГО НАШИОТ ПРЕTСТАВНИК НА ЕВРОПСКИОТ НАТПРЕВАР НА УЧЕНИЧКИ КОМПАНИИ 2021!

Posted on: 02.07.2021

Оваа година, сите ученички комании кои се натпреваруваат на Европскиот натпревар за ученички компании имаат можност покрај бројните награди од партнерите да се натпреварауваат и за т.н. Public Choice Award –  награда кој аму се врачува на тимот кој кој ќе освои најмогу гласови од публиката во периодот од 29ти јуни до 13ти јули 2021.  

Поддржете ги нашите претставици LifePal да ја освојат оваа награда со вашиот глас на следниот линк – https://jaeurope.submittable.com/gallery/de2cc07e-c9f0-4f73-b306-3f476b44daac/20606123/   

Се што треба да направите е:  

  1. Кликнете на копчето VOTE 
  2. Се отвара прозорче со опција Sign In или Sign Up – одберете Sign In и логирајте се преку вашата GMAIL адреса или FACEBOOK профил 
  3. Повторно кликнете на копчето VOTE