Почеток- Генерација-Е 29 јуни 2021 

Posted on: 30.06.2021

Започна најголемиот Европски фестивал за претприемиштво Генерација-Е кој го прославува претприемништвото и достигнувањата на младите, собирајќи илјадници млади претприемачи кои ќе ги споделат своите бизнис идеи и ќе се натпреваруваат за титулите „Најдобра ученичка компанија“ и „Најдобар старт-ап“на годината или некоја друга вредна награда од спонзорите.  

За повеќе информации – https://gen-e.eu