Средба со победничкиот тим на Националниот натпревар од СУГС „Никола Карев“ 

Posted on: 16.06.2021

Тимот на Џуниор Ачивмент Македонија се сретна со победничкиот тим од СУГС „Никола Карев“ Скопје и им беа врачени наградите заедно со ваучер во вредност од 500€ од нашиот соработник Семос Едукација. 

Ученичките напорно работат на нивната презентација за престојниот Европски натпревар на ученички компании #CoYC21 и им посакуваме многу среќа и успешна презентација!