Најава на вебинар: ПРАКТИЧНА РАБОТА И ОБУКА КАКО ПРЕДИЗВИК ВО ПРЕТПРИЕМНИЧКОТО УЧЕЊЕ – 15 април 2021

Posted on: 16.04.2021

Зачувајте го 15 април во вашите календари‼️

Џуниор Ачивмент Македонија во рамки на проектот „Поддршка на претприемничкото образование во Европа и Евроазија организира вебинар на тема: ПРАКТИЧНА РАБОТА И ОБУКА КАКО ПРЕДИЗВИК ВО ПРЕТПРИЕМНИЧКОТО УЧЕЊЕ.

Вебинар ќе биде отворен за посета и потоа објавен на нашиот YouТube канал.

Би биле повеќе од среќни доколку ни се придружите!