Церемонија за доделување награди 15 март 2021- Камп на иновации 

Posted on: 12/03/2021

Бидете дел од церемонијата за прогласување на победниците на Кампот на иновации на 3ти март во 11 часот на платформата zoom. За време на прогласувањето на присутните ќе им се обратат:
• Директорoт на Фонд за иновации и технолошки развој – Коста Петров
• Aмбасадорката на САД во Република Северна Македонија – Кејт Мари Брнз
• Министерката за образование и наука- Мила Царовска