„Претприемничкото образование како двигател на економијата“ на 28 октомври од 11-13 часот

Posted on: 04.11.2020

Го заклучивме првиот од 3те вебинари кои се дел од виртуелната конференција 📈 „Забрзан раст на претприемничкото образование“ која е дел од проектните активности во рамки на проектот “Поддршка на претприемничко образование во Европа и Евроазија” насловен “Претприемничкото образование како двигател на економијата„  

Огромна благодарност до сите кои вклучени на вебинарот, особена благодарност до спикерите 🗣 и секако нашите подржувачи USAID North Macedonia, Фонд за иновации и технолошки развој, Агенција за поддршка на претприемништвото на Република Северна Македонија 

🎬Снимката од денешниот вебинар ќе биде објавена на нашиот јутуб канал.  

Следете не за дополнителни информации поврзани со вебинарите и можност да бидете дел од нив.