Вебинар на тема: Претприемничкото образование како начин за модернизација на образованието и наставата 04.11.2020

Posted on: 04.11.2020

Го најавуваме и вториот дел од серијата вебинари од онлајн конференцијата „Забрзан раст на претприемничкото образование“ насловен „ПРЕТПРИЕМНИЧКОТО ОБРАЗОВАНИЕ КАКО НАЧИН ЗА МОДЕРНИЗАЦИЈА НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАСТАВАТА“ кој ќе се одржи на 04 ноември од 11:00-13:00 часот. Благодарност до нашите поддржувачи USAID North Macedonia , Фонд за иновации и технолошки развој  и Агенција за поддршка на претприемништвото на Република Северна Македонија