Најавно видео обраќање на г-дин Салваторе Нигро – Извршен Директор на Џуниор Ачивмент Европа

Posted on: 03.11.2020

Најавно видео на г-дин Салваторе Нигро, Извршен Директор на Џуниор Ачивмент Европа за онлајн конференцијата на тема „Забрзан раст на претприемничкото образование“.