Видео обраќање на г-дин Салваторе Нигро – Извршен Директор на Џуниор Ачивмент Европа

Posted on: 03.11.2020

Видео обраќање на г-дин Салваторе Нигро, Извршен Директор на Џуниор Ачивмент Европа кон учесниците на виртуелната конференција 📈 „Забрзан раст на претприемничкото образование“ која е дел од проектните активности во рамки на проектот “Поддршка на претприемничко образование во Европа и Евроазија” поддржана од УСАИД, Фонд за иновации и технолошки развој и Агенција за поддршка на претприемништвото на Република Северна Македонија.