Избор на најдобра ученичка компанија на Националниот натпревар на ученички компании

Posted on: 23.06.2020

Погледнете ја церемонијата за прогласување на победниците на натпреварот за најдобра ученичка компанија на Џуниор Ачивмент Македонија во 17:00 часот  придружете ни се на нашиот јутјуб канал на линкот, каде премиерно ќе го емитуваме видеото