Џуниор Ачивмент Македонија во 90 минути на Телма

Posted on: 22.06.2020

Проследете го гостувањето на Љупка Панчевска, извршниот директор на Џуниор Ачивмент Македонија на ТВ Телма во 90 Minuti / 90 Минути поврзано со виртуелниот натпревар за најдобра ученичка компанија за 2020 година.