Обраќање на Дарко Илиов- Потпретседател на Алумни клубот на Џуниор Ачивмент Македонија кон учесниците на натпреварот за најдобра ученичка компанија 2020

Posted on: 22.06.2020

Проследете го видео обраќањето на Дарко Илиов- Потпретседател на Алумни клубот на Џуниор Ачивмент Македонија кон учесниците на виртуелниот натпревар во најдобра ученичка компанија 2020.