Обраќање на г-дин Јован Деспотовски Директор на ФИТР кон учесниците на натпреварот за најдобра ученичка компанија 2020

Posted on: 22.06.2020

Проследете го видео обраќањето г-дин Јован Деспотовски Директор на ФИТР кон учесниците на виртуелниот натпревар во најдобра ученичка компанија 2020.