Обраќање на извршниот директор на Џуниор ачивмент Европа, г-дин Салваторе Нигро, кон учесниците на натпреварот за најдобра ученичка компанија 2020

Posted on: 17.06.2020

Проследете го видео обраќањето на извршниот директор на Џуниор ачивмент Европа г-дин Салваторе Нигро кон учесниците на виртуелниот натпревар во најдобра ученичка компанија 2020