Гостување на 90 минути на Телма

Posted on: 11.06.2020

Во четврок 11.06 од 15:00 часот во 90 минути на ТЕЛМА, Директорката Љупка Панчевска, ќе зборува претприемничко образование, ученички компании и национален натпревар на најдобри ученички компании 2020.

Следете го гостувањето во живо!