JAM was founded in 2017. as one of 123 Members of Junior Achievement Worldwide
Junior Achievement’s activities annually unite over 10 million students, 400,000 business volunteers/mentors, and 123 countries around the world.
MEDtech
JA Europe Company of the Year Competition 2019

Innovation camp

The JA Innovation Camp is an intense experience for the students!

Click Here

Teacher’s training

The key drivers of sustainability are quality teacher training and partnerships with education authorities and government in particular.

Click Here

Company Programme

Launched in 1919, our JA Company Programme offers students aged 15-18 the opportunity to learn how to move a business idea from concept to reality.

Click Here

Supporting women entrepreneurship conference

On March 3rd JA Macedonia was part of the conference focused on supporting women entrepreneurship in the country and the region. The event is part of the “Women in Adria and CEED Hub for Supporting Women’s Entrepreneurship in Macedonia” project, which is supported by the Ministry of Economy and Women in Adria Network in Croatia. […]

Global Money Week (GMW) March 23-29, 2019

From March 23 – 29 next month, under the slogan “Learn. Save. Earn” will be held GLOBAL MONEY WEEK campaign (https://www.globalmoneyweek.org/ ) to raise financial awareness and inspire young people to learn about money and entrepreneurship. Global Money Week is an international campaign with over 170 participating countries, which are organizing events and competitions around […]

Потпишан Меморандум за соработка меѓу Џуниор Ачивмент Македонија и Агенција за поддршка на претприемништво на Република Северна Македонија 

Во улогата на посредник помеѓу креаторите на политиките и малите и средни претпријатија и одржувајќи ја блиската партнерска соработка и постојана комуникација со сите институции кои се занимаваат со промоција на претприемништвото и поддршката на мали и средни претпријатија на 21.02.2020 Џуниор Ачивмент Македонија потпиша меморандум за соработка со Агенцијата за поддршка на претприемништвото на […]

Call for Business Volunteers

Are YOU interested in helping and supporting young people? Would YOU like to help young people and inspire their entrepreneurial spirit? Join the mission of Junior Achievement Macedonia in creating high quality professional staff through the educational programs we offer and become a recognized member of our society! Our main goal is the implementation of […]

Промотивен настан “Зелени идеи 2020”

Џуниор Ачивмент Македонија присуствуваше на промотивниот настан за натпреварот „ЗЕЛЕНИ ИДЕИ 2020“ кој го организира Здружението за социјални иноваци „АРНО“ во просториите на “Јавна соба” на 11 февруари 2020 год. Се очекува „зелените идеи“ да придонесат кон подобрување и заштита на животната средина, со користење ресурси од локалната заедница и да придонесат кон одржлив развој […]

Консултативна дебата во организација на Фондот за иновации и технолошки развој 

Џуниор Ачивмент Македонија беше дел од консултативната дебата која се оддржа на 11.02.2020 год. во просториите на Фондот за иновации и технолошки развој. Дебатата имаше за цел да развие дискусија по однос Правилникот за новата мерка наменета за поддршка на подготовка и присуство на ученици и млади на меѓународни манифестации од натпреварувачки карактер во област […]

Follow up teacher training in Skopje – 06-07 February

25 teachers from 16 high schools from the region of Skopje, Kumanovo, Kavadarci, Tetovo, Gostivar, Ohrid, Prilep, Kochani, Berovo, were part of the follow up training for the teachers who are already implementing the Student Company program and are qualified to compete in the regional competitions in May. The training’s aim was to give teachers […]

Partnership Fair – Peace Corps 

Junior Achievement Macedonia was part of the event organized by the Peace Corps on February 7th 2020 in Skopje.  The Partnership fair is in the framework of the annual training events for Peace Corps Volunteers and their counterparts from the organizations and schools where they serve. We had the opportunity to meet the Peace Corps […]

Избор на најпретприемничко средно училиште 2020

Џуниор Ачивмент Македонија оваа учебна година 2019/2020 сака да ја препознае и награди работата на сите оние кои сте вклучени во програмата за ученички компании и да го прогласиме вашето училиште за најдобро во областа на претприемничко образование. За таа цел објавуваме конкурс за избор на најпретприемничко средно училиште на годината 2020. Пополнетата апликација треба да се испрати […]

Средношколски натпревар за претприемнички вештини

https://makpress.mk/Home/PostDetails?PostId=316848 https://makpress.mk/Home/PostDetails?PostId=316517 https://opserver.mk/skopje/kamp-na-inovacii-natprevar-na-srednoshkolci-vo-pretpriemachki-veshtini-vo-skopje/ https://opserver.mk/biznis/proglaseni-pobednicite-na-natprevarot-na-srednoshkolci-vo-pretpriemnichki-veshtini/