Category: JAM in the media

Гостување на ТВ СИТЕЛ во емисијата Ја сакам Македонија- 16.06.2021 

Погледнетего гостувањетона нашата директоркаЉупка Панчевсказаедно со тимот на LifePal- победницитена Националниотнатпреварна ученичкикомпании, во утринскатаемисија на “Ја сакам Македонија”на национална Телевизија Сител. 

Џуниор Ачивмент Македонија во 90 минути на Телма

Проследете го гостувањето на Љупка Панчевска, извршниот директор на Џуниор Ачивмент Македонија на ТВ Телма во 90 Minuti / 90 Минути поврзано со виртуелниот натпревар за најдобра ученичка компанија за 2020 година.

Гостување на 90 минути на Телма

Во четврок 11.06 од 15:00 часот во 90 минути на ТЕЛМА, Директорката Љупка Панчевска, ќе зборува претприемничко образование, ученички компании и национален натпревар на најдобри ученички компании 2020. Следете го гостувањето во живо!

Средношколски натпревар за претприемнички вештини

https://makpress.mk/Home/PostDetails?PostId=316848 https://makpress.mk/Home/PostDetails?PostId=316517 https://opserver.mk/skopje/kamp-na-inovacii-natprevar-na-srednoshkolci-vo-pretpriemachki-veshtini-vo-skopje/ https://opserver.mk/biznis/proglaseni-pobednicite-na-natprevarot-na-srednoshkolci-vo-pretpriemnichki-veshtini/

Innovation camp Delcevo

Links to external media pages