Генерација-Е – Најголемиот европски фестивал за претприемништво 29 јуни – 15 јули 2021 

Posted on: 28.06.2021

Европскиот натпревар на ученички компании и Европскиот предизвик за претпријатија 2021 се спојуваат во најголемиот онлајн фестивал за претприемништво насловен Генерација- Е  организиран од Џуниор Ачивмент Европа и Џуниор Ачивмент Литванија.  

Придружете ни се од 29 јуни до 15 јули да ги прославиме достигнувањата на нашиот тим и останатите млади во мрежата на овој фестивал и следете ги настаните, натпреварите, хакатоните! 

За повеќе информации – https://gen-e.eu