Средба со учениците од СУГС Кочо Рацин- третонаграден тим на Националниот натпревар 

Posted on: 16.06.2021

На 16 јуни имавме средба со учениците од Grow Green од СУГС “Кочо Рацин”, ученичката компанија која го освои третото место на Националниот натпревар на ученички компании за учебната 2020/2021 година.  

За време на средбата на учениците им беа врачени дипломи и награди.