Џуниор Ачивмент Македонија во 90 минути на Телма

Posted on: 22/06/2020

Проследете го гостувањето на Љупка Панчевска, извршниот директор на Џуниор Ачивмент Македонија на ТВ Телма во 90 Minuti / 90 Минути поврзано со виртуелниот натпревар за најдобра ученичка компанија за 2020 година.